Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η ηθοποιός που έκαψε πολλές ανδρικές καρδιέςκαι βρέθηκε στο “στόχαστρο” περιοδικών και lifestyle εκπομπών, κάποιες φορές για τους λάθους λόγους.

Η καλλίγγραμμη ηθοποιός που μετράει χρόνια στην υποκριτική, διανύοντας τη δική της, εύκολη ή δύσκολη κάποιες στιγμές πορεία, κατάφερε να κερδίσει τη θέση της στον χώρο με πολλούς ωστόσο να αναπολούν τις ¨καυτές” εμφανίσεις της.

Τα μαθήματα μπαλέτου και χορού αποδεικνύουν περίτρανα, ότι ενίσχυσαν αυτό που ήδη υπήρχε…ένα εντυπωσιακό κορμί, που ζαλίζει.

Τόλμησε να “περάσει” από το καστανό στο ξανθό…αβασάνιστα για τις ανάγκες ενός ρόλου…προσφέροντας μια “διαφορετική” εκδοχή της.

Σε μία περίοδο, όπου η εκρηκτική Κατερίνα…έσπερνε τον πανικό στο πέρασμά της, ανεξαρτήτως χρώματος, αλλά λόγω θεαματικών αναλογιών…και τραβούσε όλα τα φώτα επάνω της… χαρίζοντας αξέχαστες “καυτές” εικόνες.

Σε μία τέτοια, μοναδική και ανεπανάληπτη στιγμή, σε κάποια έξοδό της, τη συνέλαβαν οι φωτογράφοι την ώρα που ως μία άλλη Σάρον Στόουν, άλλαζε θέση στο σταυροπόδι της…τρελαίνοντας τους θαυμαστές της, αλλά και τους θαμώνες…με τις αποκαλύψεις.

Δείτε το αξέχαστο σταυροπόδι που τρέλανε κόσμο

Πηγή: pagenews.gr

Το διαβάσαμε εδώ