Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, 05:13

Επίσημη επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης

Επίσημη επίσκεψη στο Ανώτατο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (SHAPE), στη Μονς του Βελγίου, πραγματοποίησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον ανώτατο διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων Ευρώπης (SACEUR), πτέραρχο Tod D. Wolters και τον αναπληρωτή διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων Ευρώπης (DSACEUR), στρατηγό Tim Radford. Στις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και η ευρύτερη κατάσταση ασφαλείας.

Περαιτέρω συναντήθηκε με την ελληνική στρατιωτική αντιπροσωπεία όπου ενημερώθηκε για τα θέματα της αρμοδιότητάς της από τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα καθώς και με το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στο SHAPE, το οποίο συνεχάρη για το αποτελεσματικό έργο του.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

“Μονς Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE)

Επίσημη επίσκεψη και σημαντικές συναντήσεις με τον SACEUR General Tod D. Wolters και τον DSACEUR General Tim Radford, με τους οποίους συζητήσαμε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και την ευρύτερη κατάσταση ασφαλείας.

Επίσκεψη και στην Στρατιωτική μας Αντιπροσωπεία, όπου ενημερώθηκα για τα θέματα της αρμοδιότητάς της από τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα.

Συναντήθηκα επίσης με το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στο SHAPE, το οποίο και συνεχάρην για την απόδοσή του, με την προτροπή να συνεχίσει την προσπάθειά του με την ίδια αφοσίωση και εποικοδομητική διάθεση”.

8″>


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, 05:16

Το διαβάσαμε εδώ