Στόχοι, παιχνίδι γνώσης  & ευστοχίας

Η επίτευξη των στόχων αποτελεί για όλους μια πρόκληση. Όσο πιο κοντά στο κέντρο, τόσο μεγαλύτερη η βαθμολογία. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ευστοχίας και γνώσεων σε ένα συνδυασμό για παίκτες συγκεντρωμένους στον στόχο τους. O Βαγγέλης Θεοδώρου θα δείξει τους κανόνες του παιχνιδιού και περιμένει όλους -μικρούς και μεγάλους- αύριο Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ για μια ενδιαφέρουσα δράση στο σχολείο της Βαμβακούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας τα στοιχεία τους ή του παιδιού τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr