Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει στραφεί εναντίον και του Piraeus Press, ακόμα και μέσω μηνυτήριων αναφορών (όλες πήγαν στο αρχείο), τώρα στρέφεται εναντίον ενός εκ των μεγαλύτερων και εγκυρότερων διαδικτυακών ενημερωτικών ιστοσελίδων της χώρας, του in.gr.

Ο «εύθικτος» Δήμαρχος Ύδρας που στα τόσα χρόνια δημαρχίας του δεν κατάφερε να λύσει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί (θυμόμαστε όλοι τις συνεχείς πυρκαγιές στην παράνομη χωματερή του νησιού), φαίνεται ότι νιώθει ιδιαίτερα πιεσμένος μετά και την τελευταία παραίτηση στενού του συνεργάτη και Αντιδημάρχου Ύδρας!

Και δε διστάζει να επιτεθεί δημόσια και σε ένα ακόμα μέσο ενημέρωσης, προφανώς για να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά τοπικά συμφέροντά του, μιας και όπως θα δείτε, στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, «τάγκαρε» όχι 1, όχι 2, αλλά 60 διαδικτυακούς του φίλους, για να λάβει μεγαλύτερη απήχηση η ανάρτησή του!

Και όλα αυτά, για να μας ενημερώσει ο μελλοντικός απερχόμενος Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ότι το ρεπορτάζ κακώς αναφέρθηκε σε γαϊδούρι, καθώς το ζωντανό ήταν μουλάρι!

Οι καλές γλώσσες βέβαια αναφέρουν ότι η επίθεση στο in.gr ίσως και να στόχευε αλλού… αλλά είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Κουκουδάκης είναι πολύ «μικρός» για να στοχεύσει τόσο ψηλά!

Εμείς συνιστούμε στον κ. Κουκουδάκη να κάνει ασκήσεις υπομονής, καθώς έρχονται πιο δύσκολες μέρες, μετά την ανακοίνωση νέου υποψηφίου Δημάρχου Ύδρας, ο οποίος αναμένεται να σαρώσει καθώς φέρεται να είναι υποψήφιος καθολικής αποδοχής στο νησί!

Διαβάστε επίσης:

Ύδρα: Διαλύεται ο συνδυασμός Κουκουδάκη – Νέα παραίτηση Αντιδημάρχου!

Ύδρα: Η παραίτηση του Αν. Δημάρχου είναι η αρχή του τέλους για Κουκουδάκη

Φωτιά στην Ύδρα: Ξανακαίγεται η παράνομη χωματερή

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημάρχου Ύδρας:





Προηγούμενο άρθροΆγιος Κωνσταντίνος Πειραιά: Με μεγαλοπρέπεια η Λιτάνευση της Εικόνας (φωτο)
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα το 2018 έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν, ο καλλιτέχνης που τόσο πολύ αγαπήσαμε



Το διαβάσαμε εδώ