Εύα Μιλλή, η μελαχρινή τραγουδίστρια,με τη γνήσια λαϊκή φωνή, ιδιαίτερα γνωστή στους μυημένους του είδους κι αν ακόμα δεν έχετε αντιστοιχίσει το πρόσωπο, είναι πέρα από βέβαιο ότι έχετε ακούσει ή ακόμα και χορέψει το τραγούδι της…”Κάψτε τα όλα”.

Η όμορφη τραγουδίστρια που τρελαίνει κόσμο με τις θεαματικές εμφανίσεις της στις πίστες, διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, πλουσίων προσόντων και εντυπωσιακών αναλογιών…που προκαλούν την αμέριστη “προσοχή”…και κολάζουν τον ανδρικό πληθυσμό…εν πλήρη γνώση και συνείδηση της όμορφης Εύας.

«Φροντίζω να βγαίνω και ωραία και σέξι. Ναι, παίζει ρόλο η εμφάνιση. Ο άλλος έρχεται και να δει και να ακούσει. Από εκεί και πέρα, δεν αρκεί μόνο το ωραίο, πρέπει να υποστηρίζεις και ένα πρόγραμμα. Πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός πραγμάτων», λέει για την εμφάνιση …η Εύα Μιλλή.

Αλλά μία ήταν μακράν η πιο αποκαλυπτική…της όμορφης Εύας.

Όταν εμφανιζόταν με ένα ολόμαυρο φόρεμα, του οποίου το ντεκολτέ, ο χαρακτηρισμός αβυσσαλέο, όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά απέχει χιλιόμετρα από αυτή…αποκάλυπτε το γυμνό στήθος της, αφού για χάρη του τελικού αποτελέσματος και της “ανάδειξης” του εκθαμβωτικού φορέματος, δεν φορούσε εσώρουχο…

Δείτε την αξέχαστη εμφάνιση της Εύας Μιλλή χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο…

Και μία πιο κοντινή… ΕΥΑΜΙΛΛΗ2

Το διαβάσαμε εδώ