Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική: Πρώτη ήττα στην Πάτρα για τον Πανγυθεατικό

Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, την πρώτη ήττα του στα πλέι οφ ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία γνώρισε ο Πανγυθεατικός στην Πάτρα από τo τοπικό Πάτραι με σκορ 2-1.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 13ο λεπτό ο Αγριμάκης, ενώ τρία λεπτά αργότερα (16΄) ο Δημητρακόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για τους Αχαιούς. Το μόνο που κατάφερε ο  Πανγυθεατικός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουρτέση για το τελικό 2-1.

Στο 52ο λεπτό του ματς ο τερματοφύλακας του Πανγυθεατικού, Καβαλιώτης, απέκρουσε  πέναλτι του Αγριμάκη, όμως παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι Λάκωνες δεν κατόρθωσαν να έχουν βαθμολογική συγκομιδή από τη αναμέτρηση. Ο Πανγυθεατικός, που παραμένει χωρίς νίκη στα μπαράζ, είναι 4ος στη βαθμολογία, δύο βαθμούς πίσω από τον Πανθουριακό και την 3η θέση που οδηγεί σε ένα από τα εισιτήρια ανόδου στη Γ΄ Εθνική, ενώ την επόμενη αγωνιστική οι Γυθειάτες έχουν ρεπό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πάτραι: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Φούφουλας, Ζέλος, Παπαγεωργίου (56′ Μπακάλης), Γραμματικόπουλος, Αγριμάκης (66′ Αθανασόπουλος), Σαμπανέι, Δημητρακόπουλος (82′ Μωραΐτης).
Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Χρυσικάκος, Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Κουρτέσης, Κωστάκος, Γιαννόπουλος, Αναστασάκης (82′ Σούκουλι), Σπηλιωτόπουλος, Σαραντόπουλος, Διαμαντάκος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Πάτραι – Πανγυθεατικός 2-1
Πανηλειακός – Πανθυρεατικός 2-1
Τσιλιβή – Πανθουριακός 0-3 (α.α)

ρεπό: Παλληξουριακός

Βαθμολογία
1. Πάτραι 10
2. Πανηλειακός 10
4. Πανθουριακός 5
3. Πανγυθεατικός 3
5. Παλληξουριακός 2
6. Πανθυρεατικός 1
7. Τσιλιβή 0

Πρόγραμμα επόμενης (5ης) αγωνιστικής:

Τετάρτη 25/5
Πάτραι – Πανηλειακός
Πανθυρεατικός – Πανθουριακός
Παλληξουριακός – Τσιλιβή 3-0 (α.α.)

ρεπό: Πανγυθεατικός

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr