H vivo λανσάρει στην Ελλάδα το νέο smartphone V23 5G και θέτει νέα πρότυπα σε ότι αφορά στο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας κάμερας και μοναδικής σχεδίασης, με πλάτη που αλλάζει χρώμα και διακρίνεται για την εξαιρετική αίσθηση που προσφέρει.


Το vivo V23 5G, προσφέρει πρωτοποριακή διπλή μπροστινή selfie κάμερα για ανώτερη φωτογραφική εμπειρία, σε μία συσκευή που διακρίνεται για τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό που την χαρακτηρίζει, με εξωτερικό περίβλημα που αλλάζει χρώμα κάτω από το φως του ήλιου.



Οι μοναδικές φωτογραφικές δυνατότητες της διπλής selfie κάμερας του vivo V23 5G δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες πορτρέτου ανεβάζοντας τα πρότυπα απόδοσης και σχεδιαστικής κομψότητας. Ακόμη και οι πιο απαιτητικοί φωτογράφοι θα διαπιστώσουν ότι οι προηγμένης τεχνολογίας μπροστινές κάμερες του vivo V23 5G προσφέρουν εκπληκτικές κρυστάλλινες λήψεις ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτογράφισης. Η νέα διπλή μπροστινή κάμερα 50MP AF και η κύρια κάμερα 64MP, συνδυάζονται για να προσφέρουν ανώτερη ποιότητα στις φωτογραφίες σας και υπέροχα selfie πορτρέτα.


Η σχεδίαση του vivo V23 5G βασίζεται στην καινοτομία, με μια μοναδική εξωτερική επιφάνεια πλάτης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Fluorite AG, η οποία κάνει την επιφάνειά του να μοιάζει με βελούδο καθώς και να αλλάζει χρώματα1 κάτω από το φως του ήλιου.


Η Κομψότητα Προσωποποιημένη

 

Σχεδιασμένο για να δημιουργεί νέες lifestyle τάσεις, συνδυάζει Κομψότητα και Τεχνολογία  χαρίζοντας εξαιρετικά λεπτή και ανάγλυφη αίσθηση η οποία ταυτόχρονα είναι απαλή στην αφή αλλά και ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα. Η κομψή εμφάνιση της συσκευής ενισχύεται από την επιφάνεια πλάτης, η οποία αλλάζει χρώμα για να αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία μέσα από ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων.


Selfies που σε κάνουν να ξεχωρίζεις μέσα από πορτρέτα και ευρυγώνιες λήψεις

 

Το vivo V23 5G συνδυάζει την μπροστινή κάμερα AF 50MP με σούπερ ευρυγώνιο φακό 8MP για να προσφέρει ανώτερη φωτογραφική εμπειρία και να δώσει λύσεις σε αρκετούς προβληματισμούς που ενδεχομένως υπήρχαν μέχρι σήμερα από πολλούς χρήστες για την selfie φωτογραφία. Σήμερα το vivo V23 5G μπορεί να σας χαρίσει εξαιρετικά ευρείες λήψεις ακόμη και σε σενάρια που παραδοσιακά δυσκολεύουν την χρήση της μπροστινής κάμερας, λύνοντας έτσι το πρόβλημα της αδυναμίας φωτογράφισης πολλών ατόμων σε μια ομαδική selfie. Η νέα λειτουργία Natural Portrait ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών για selfies, με τα προαιρετικά εφέ ομορφιάς. Οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να βελτιώσουν τις λεπτομέρειες του προσώπου. Τα νυχτερινά πορτρέτα χαμηλού φωτισμού ανεβαίνουν επίπεδο μέσω της λειτουργίας Super Wide-Angle Night Portrait που μπορεί να αποτυπώσει τέλεια κάθε ατμοσφαιρική στιγμή.

 

Διασκέδαση με 4K selfie videos και bokeh flare

 

Το vivo V23 5G επιτρέπει στους χρήστες να βιντεογραφούν 4K Selfie με τη λειτουργία AI Face Beauty της VIVO, ενισχύοντας τις δυνατότητες επεξεργασίας του περιεχομένου. Το vivo V23 5G υποστηρίζει βίντεο 4K 30 fps και επιτρέπει την παραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας και μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επεξεργασία ανεβάζοντας την βιντεογραφία και την φωτογραφία από φορητές συσκευές στο επόμενο επίπεδο. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το bokeh flare τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν το επιθυμητό επαγγελματικό «θάμπωμα φόντου» στις στατικές εικόνες.

 


Απόλυτα ομαλή Εμπειρία χρήσης 5G


Η vivo δεσμεύεται να παρέχει στους χρήστες μια premium εμπειρία μέσω υψηλών ταχυτήτων εκκίνησης και εγκατάστασης εφαρμογών. Το V23 5G διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 με Dual 5G Standby2, εκτεταμένη μνήμη RAM 2.0 και Ultra Game Mode. Το μοντέλο vivo V23 5G επίσης διαθέτει δυνατότητα FlashCharge 44W που μπορεί να τροφοδοτήσει την εξαιρετικά λεπτή μπαταρία του από 1% έως και 68% σε μόλις 30 λεπτά.

 


Το Smartphone vivo V23 5G διατίθεται για παραγγελίες στο συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων λιανικής και Operators από σήμερα 23 Μάϊου.