Αφετηρία ξανά για τον «Παλαιολόγειο Δρόμο» στις 29 Μαΐου

Επανέρχεται μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας, ο ιστορικός «Παλαιολόγειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος» που διοργανώνεται στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων μνήμης  «Παλαιολόγεια 2022».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου (ανήμερα της «μαύρης» επετείου Άλωσης της Κωνσταντινούπολης) στην Τοπική Κοινότητα Μυστρά. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 6:00 μμ μπροστά από τον ανδριάντα του Κ. Παλαιολόγου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός, ενώ στις 8:00 μμ, στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Ο αγώνας συνολικού μήκους 21 χλμ. αποτελείται από μία κυκλική διαδρομή επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου που διέρχεται από Παλαιολόγιο, Μαγούλα, Σπάρτη, Άγιο Ιωάννη, Παρόρι κι επιστροφή στον Μυστρά.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρος Περγαντής ανέφερε: «Καλούμε τους δημότες μας καθώς και τους φίλους του αγώνα να επισκεφτούν τον όμορφο Μυστρά  να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ξεκουραστούν στο γραφικό χωριό. Στηρίζουμε τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr