Μάζωξη παραγόντων στη Μάνη…

Παραπάνω από αισθητή γίνεται, τις τελευταίες ημέρες, η παρουσία παραγόντων του λακωνικού κι ευρύτερα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε περιοχές της Λακωνίας και δη της Μάνης.

Προ ημερών, σε εστιατόριο στη περιοχή του Λιμενίου παρακάθισαν για γεύμα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Σπάρτης των «ερυθρολεύκων», Νίκο Πανταζόπουλο. Το δεύτερο τη τάξει στέλεχος της διοίκησης των Πειραιωτών, που ενδεχομένως διέμεινε στη Λακωνία, την Πέμπτη (26/5) το βράδυ δείπνησε σε κατάστημα του Γυθείου, περιστοιχιζόμενος από παρέα φίλων. Στη διευρυμένη ομήγυρη, αυτή τη φορά, συμμετείχε και ο απερχόμενος πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος, ο οποίος ως γνωστόν έχει γνωστοποιήσει την απόφαση του να αποχωρήσει από τη διοίκηση του συλλόγου, παραμένοντας ωστόσο -κατά δήλωσή του- ένθερμος υποστηρικτής σε όποια πιθανή πρωτοβουλία ευδοκιμήσει για την ανάληψη της τύχης της ομάδας.

Αναπόφευκτα, οι εικασίες και οι συνειρμοί θα «φουντώσουν» στις συζητήσεις του φίλαθλου κοινού, για τον λόγο της παρουσίας ενός πρωτοκλασάτου αθλητικού παράγοντα στη Λακωνία, ωστόσο οποιαδήποτε υπόθεση και σενάριο μοιάζουν επιπόλαια και παρακινδυνευμένα, από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες. Επίσημα, εξάλλου, σύμφωνα με την ανάρτηση του Ν. Πανταζόπουλου, η έξοδος στο Γύθειο χαρακτηρίστηκε «λακωνική βραδιά με φίλους του ποδοσφαίρου». Μέχρι -κι εάν- αποκαλυφθούν όσα ειπώθηκαν μεταξύ «τυρού κι αχλαδιού», ας μείνουμε στο παρεΐστικο κλίμα μεταξύ των συνδαιτυμόνων…

Πηγή: lakonikos.gr