«Αθλοδιακοπές 2022» Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου
Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση στο Μοσχάτο και στον Ταύρο για παιδιά Δημοτικού Σχολείου

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου για μία ακόμα χρονιά διοργανώνει το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, συνεχίζοντας να στηρίζει τις ανάγκες των οικογενειών του Δήμου μας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχουν «αγκαλιάσει» οι δημότες, με  πολιτιστικό, εικαστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με την υποστήριξη έμπειρων εκπαιδευτικών και εμψυχωτών και φυσικά τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των μικρών συμμετεχόντων.

Οι θεματικές ενότητες των φετινών αθλοδιακοπών περιλαμβάνουν τη φύση και το περιβάλλον, τη διατροφή και την υγεία, την παράδοση και τα παιχνίδια, καθώς και ιστορικά θέματα του παρελθόντος και της πόλης μας.  Τα παιδιά παρακολουθούν τις δραστηριότητες σε ηλικιακές ομάδες, συμμετέχουν σε προαιρετικές εκδρομές εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ενώ στους χώρους των αθλοδιακοπών θα υπάρχει ιατρός.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδους: 20/06-01/07/22, 04/07-15/07/22 και 18/07-29/07/22 στο Μοσχάτο και στον Ταύρο. Οι δράσεις θα διεξαχθούν στο Γυμναστήριο της παραλίας, σε σχολικά κτίρια και στο κλειστό γυμναστήριο «Τιμόθεος Ευγενικός» στον Ταύρο.

Οι εγγραφές ξεκινούν από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στο κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, Μιαούλη 60, 1Ος όροφος, τηλ. 2109407820 (09.00-14.00 και 17.00-20.00) και στο π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου, τηλ. 2132036219 (10.00-12.00 και 17.30-19.30).

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Για άλλη μία χρονιά υλοποιούμε στο Δήμο μας το πρόγραμμα των «αθλοδιακοπών», έχοντας ως στόχο μας να προσφέρουμε στις οικογένειες των κατοίκων μας μία αξιόπιστη και πάνω από όλα ποιοτική, δημιουργική απασχόληση  των παιδιών ηλικίας δημοτικού, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που το έχουν «αγκαλιάσει» οι πολίτες μας, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα μικρά παιδιά και εξελίσσεται κάθε χρόνο, αφού στόχος μας είναι να διαμορφώνεται κάθε χρόνο ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες των μικρών συμμετεχόντων μας. Μέσα στην πόλη μας, αλλά και μέσα από μικρές εξορμήσεις, με ασφάλεια, τα παιδιά απολαμβάνουν τις διακοπές τους, δημιουργούν φιλίες διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας, κατακτώντας δεξιότητες και αποκτώντας πολύτιμα εφόδια για την μετέπειτα πορεία τους. Καλές αθλοδιακοπές σε όλους!»



Το διαβάσαμε ΕΔΩ