Ψηλή, λυγερόκορμη με μακριά μαύρα μαλλιά, ενσάρκωση της μεσογειακής ομορφιά με λάτιν επιρροές…

Περιζήτητη dj και ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και με τηλεοπτική σαγηνευτική παρουσία που μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους…άνδρες τηλεθεατές, που ξεκινούν τη μέρα τους πολύ πολύ ευχάριστα!

Η μελαχρινή καλλονή με τα ατελείωτα πόδια, είναι αρκετά δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της, όπου στις περισσότερες πόζες φροντίζει να αναδεικνύει το δυνατότερο σημείο της.

Οι φωτογραφίες της ανάβουν φωτιές και “ζαλίζουν” με τη μελαχρινή ύπαρξη και ιδιαίτερα τα καλλίγραμμα πόδια της να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των χιλιάδων θαυμαστών της, οι οποίοι “συνωστίζονται” στους λογαριασμούς της…ταρακουνώντας τους …συθέμελα.

Η Μαρία Αντωνά…σαγηνεύει με την παρουσία της και κάθε ανάρτησή της γίνεται “ανάρπαστη”…ιδιαίτερα όταν αποκαλύπτει τα πλούσια και αψεγάδιαστα προσόντά της, ως συνέχεια των καλλίγραμμων ποδιών της, σε όλο το μεγαλείο τους.

Η μελαχρινή κούκλα ανεβάζει θεαματικές φωτογραφίες, τολμώντας να αναδείξει εκείνα τα “κρυφά” σημεία που “κολάζουν”με στρινγκ που χάνονται σε δύο καλοσχηματισμένους γλουτούς…βάζοντας φωτιά, ακόμα και στη…θάλασσα!

Δείτε γιατί μία μόνο εμφάνισή της μπορεί να προκαλέσει “τριγμούς” στο instagram

Πηγή: pagenews.gr

Το διαβάσαμε εδώ