Αγαπημένα μου παιδιά,
Σε λίγες ώρες θα κληθείτε να δώσετε τη μάχη που θα σας οδηγήσει από την εφηβεία στην ενηλικίωση, από τον μικρόκοσμο του σχολείου στην αγκαλιά του κόσμου. Στέκομαι κοντά σας. με απέραντο σεβασμό, στην προσπάθεια που καταβάλλετε για να κατακτήσετε το μέλλον σας.
Δίπλα σας βρίσκονται οι γονείς και οι καθηγητές σας, οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα σας όλη τη χρονιά και, τούτη την ώρα, προσπαθούν να σηκώσουν λίγο από το βάρος της πίεσης που σας διακατέχει.
Ο Δήμος Ιλίου είναι πανέτοιμος να σας προσφέρει ότι χρειαστείτε ενώ, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές σας, έχει γίνει ότι απαιτείται προκειμένου να αισθανθείτε σίγουροι και ασφαλείς.
Όλοι είμαστε δίπλα σας. Να θυμάστε πάντα ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια δοκιμασία, ενώ εσείς είστε οι πρεσβευτές της επόμενης ημέρας, εκείνοι που, σε λίγα χρόνια, θα οδηγήσετε στο μέλλον την πατρίδα μας. Με αυτή τη σκέψη και με τη σιγουριά του νικητή της ζωής, προχωρήστε στον αγώνα που έχετε μπροστά σας. Με θάρρος, πίστη και αισιοδοξία.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Το διαβάσαμε ΕΔΩ