«Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο» και στη Σπάρτη

Στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζόντων από Καρκίνο, η Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας «οι Σπαρτιάτισσες» και η ομάδα «3Π – Ποδηλάτες Σπάρτης» διοργανώνουν πεζοπορία/ποδηλατοδρομία σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης, το Σωματείο ΑΜΕΑ Λακωνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Νιόβη» Αμυκλών και τον Σύλλογο Κυριών Αμυκλών, που συμμετέχουν στη δράση «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο».

Το ραντεβού για τη συμβολική κίνηση υπέρ της ζωής είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 5/6 και ώρα 7:00 μμ στην κεντρική πλατεία Σπάρτης απ’ όπου θα δοθεί η εκκίνηση της πεζοπορίας/ποδηλατοδρομίας.

 «Δίνουμε το δικό μας μήνυμα, ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας», αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr