Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 13:34

Η φαρμακευτική εταιρεία TIKUN Europe στη 12η Health Expo Athens

Η TIKUN Europe, η εταιρεία φαρμακευτική κάνναβης στην Ελλάδα, έδωσε το παρών στη 12η Health Expo Athens, την εκδήλωση-θεσμό για τον ευρύτερο χώρο της Υγείας, η οποία πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στις 21 και 22 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και στις 23 Μαΐου μέσω διαδικτυακής μετάδοσης. 

Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους της TIKUN Europe αναφορικά με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, καθώς και τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής TIKUN CBD, η οποία λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά με το κοινό να δείχνει υψηλό ενδιαφέρον. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα 5 προϊόντα της σειράς TIKUN CBD, τα οποία παράγονται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο της Γαλλίας, με βάση καινοτόμες φόρμουλες που έχει αναπτύξει το R&D τμήμα της εταιρείας στην Ελλάδα και προσφέρουν ολιστική, φυσική ισορροπία. Η αποκλειστική διάθεση όλων των προϊόντων γίνεται μέσω του καναλιού του φαρμακείου.

Όσον αφορά στην επιχειρηματική της δραστηριότητα, η εταιρεία ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την αποστολή και το όραμα της, η οποία προσδοκά να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εγχώριας και ευρωπαϊκής αγοράς για σκευάσματα φαρμακευτικής κάνναβης και προϊόντα CBD. 

H Marketing Manager της TIKUN Europe, Ντορέτα Δαρμανή, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς η συμμετοχή σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών από τον χώρο της Υγείας. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην έγκυρη ενημέρωση των Φαρμακοποιών, τόσο για τις εξελίξεις στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης, όσο και για το λανσάρισμα της νέας σειράς Tikun CBD στο Ελληνικό Φαρμακείο, που εξασφαλίζει ολιστική, φυσική ισορροπία.».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 13:34

Το διαβάσαμε εδώ