Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022, 09:01

Μαθητές των ΓΕΛ μιλούν στη «Ζούγκλα» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Βίντεο – φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Τη σκυτάλη από τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων παίρνουν σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων, οι οποίοι διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Οι εξετάσεις άρχισαν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι -ορισμένοι μαζί με τους γονείς τους- προσήλθαν στα σχολεία μέχρι τις 8:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες και οι εξεταζόμενοι και εξεταστές φορούν την προστατευτική μάσκα.

Δείτε το βίντεο:

 

Σε δηλώσεις που έκαναν στον φακό της «Ζούγκλας» οι μαθητές μίλησαν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, για τη δύσκολη σχολική χρονιά λόγω της πανδημίας, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους, αναφορικά με τις σπουδές που θέλουν να ακολουθήσουν. 

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022, 09:42

Το διαβάσαμε εδώ