Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022, 02:30

Κορινθία: Καρέ - Καρέ η διάσωση του 40χρονου που έπεσε σε δεξαμενή στο Ζευγολατιό

Βίντεο από την έρευνα και την επιχείρηση διάσωσης του 40χρονου στο Ζευγολατιό Κορινθίας την Πέμπτη 4/6, δημοσίευσε το DroneDays gr και αποδεικνύει τον επαγγελματισμό όλων όσων συμμετείχαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην πρώτη γραμμή του επείγοντος περιστατικού.

Αστυνομικοί του ΑΤ Βραχατίου, της ΟΠΚΕ Κορινθίας, της ΟΕΠΤΑ Κορινθίας, το Εθελοντικό διασωστικό σώμα Πήγασος καθώς και όλοι οι υπάλληλοι του Εργοστασίου που εντοπίστηκε ο 40χρονος, βρέθηκαν σε ετοιμότητα με κινητήρια δύναμη την καρδιά και την ψυχή… και μας υπενθύμισαν ότι οφείλουμε να προστατεύουμε την ανθρώπινης ζωή.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Dmnews.gr, τα ίχνη του 40χρονου χάθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες αφού έφυγε από το σπίτι του για το εργοστάσιο που εργαζόταν. Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν έφτασε ποτέ και ειδοποίησαν τους οικείους του. Από εκείνη τη στιγμή και για 13 ώρες, Αρχές και εθελοντές χτένισαν από αέρος και από εδάφους όλη την γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν μέσα σε μία δεξαμενή λυμάτων του εργοστασίου, βάθους 5 μέτρων. Οι διασώστες, τον ανέσυραν σε κατάσταση αφυδάτωσης αλλά με καλές ζωτικές λειτουργίες καθώς είχε επικοινωνία με το περιβάλλον. Στη συνέχεια του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εκλήθη το ΕΚΑΒ για την διακομιδή του, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Πηγή: dmnews.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022, 02:30

Το διαβάσαμε εδώ