Πανγυθεατικός για τελευταίο ματς των μπαράζ: «Να μη λείπει κανείς»

Τον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει την Κυριακή 5/6 και ώρα 5:00 μμ ο Πανγυθεατικός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανθουριακό στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο σύλλογος του Γυθείου αποζητά μόνο τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του  αναλογούν για προβιβασμό στη Γ΄ Εθνική, ύστερα και από την ένσταση που κατέθεσε ο Πανηλειακός κατά του Πανθουριακού η οποία αναμένεται να εκδικαστεί μετά τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Πανγυθεατικός απευθύνει κάλεσμα σε «όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας να πάρει τους 3 βαθμούς, αλλά και για να αποθεώσουμε προπονητές και παίκτες για τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας χάρισαν αυτή τη χρονιά! Κυριακή, όλοι γήπεδο! Να μη λείπει κανείς!»

Πρόγραμμα 7ης αγωνιστικής

Κυριακή 5/6 (17:00)
Πανγυθεατικός – Πανθουριακός
Παλληξουριακός – Πάτραι
ΑΟ Τσιλιβή – Πανθυρεατικός 0-3 (α.α.)

ρεπό: Πανηλειακός

Βαθμολογία
1. ΑΠΣ Πάτραι (5 αγ.) 11
2. Πανθουριακός (5 αγ.) 11*
3. Πανηλειακός (6 αγ.) 11*
———————————
4. Παλληξουριακός (5 αγ.) 8
5. Πανγυθεατικός (5 αγ.) 6
6. Πανθυρεατικός (5 αγ.) 1
7. ΑΟ Τσιλιβή (5 αγ.) 0

*εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού για το μεταξύ τους ματς (2-1 υπέρ των Μεσσήνιων)

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr