Αγαστή συνεργασία υπηρεσιών για διακομιδή ασθενούς από τη Δαιμονιά

Στην υπηρεσία του πολίτη βρίσκονται σε καθημερινή 24ωρη βάση το Κέντρο Υγείας Νεάπολης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεάπολης.

Την Τετάρτη (1/6), κατόπιν κλήσης του ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Νεάπολης -συνοδεία ιατρού- μετέβη στην περιοχή Δαιμονιάς, για αντιμετώπιση περιστατικού ασθενούς με αναφερόμενη, σοβαρή ιατρική κατάσταση. Έγινε απεγκλωβισμός από τους πυροσβέστες των παραπάνω υπηρεσιών και στη συνέχεια διακομιδή της παθούσας γυναίκας, που ήταν βαρέως πάσχουσα και με απόλυτη αδυναμία μετακίνησης.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν και ευχόμαστε περαστικά», αναφέρει το ΚΥ Νεάπολης και προσθέτει: «Τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα την ανάγκη όχι μόνο διατήρησης, αλλά και ενδυνάμωσης των υπηρεσιών Υγείας και των ένστολων υπηρεσιών του κράτους στα ακριτικά Βάτικα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr