
Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) «σηκώνει» αυλαία και προσκαλεί το κοινό να απολαύσει το έργο του Αρκά, «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.
Οι παραστάσεις θα διεξαχθούν στις 17, 18, 19, 20 και στις 24, 25, 26, 27 Ιουνίου και ώρα 9:30΄ μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).
Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6973566620 (ώρες επικοινωνίας 12:00 με 2:00 μμ και 6:00 με 8:00 μμ).
Λίγα λόγια για το έργο
Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούρια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το «τέρας» που έχει για γιο.
Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρομερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη.
Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή της μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικος της είναι ο ευνούχος Καστράτο.
Σ’ ένα κομμωτήριο οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί.
Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.
Στη «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.
Μία παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.
Παίζουν: Παναγιώτης Κουντάνης, Παναγιώτης Καρράς, Χρήστος Ασλιχανίδης, Σωτήρης Μπάλλας, Νίκη Βουλαλά, Παναγιώτης Λιόκαυτος, Θεόφιλος Δαλαλάκης, Βίλλυ Πετάκου, Μάντυ Κουρμπέλη, Χριστίνα Καββεζού, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Μάντυ Κουρμπέλη, Παναγιώτης Μορφογένης.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία – διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Βοηθός σκηνοθέτη: Φλώρα Kαλομοίρη
Σκηνικά: Ζέτα Πανταζή, Δημήτρης Αγοράς
Ενδυματολόγος: Μαριέττα Μαρουδά
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Αγοράς, Χρήστος Ασλιχανίδης
Κατασκευή σκηνικών: Μέλη της ΕΘΟΛ
Χειρισμός φώτα – ήχος: Σωτήρης Μπούνας, Μαίρη Σκεπαρνιά, Κατερίνα Λιόλιου
Επιμέλεια αφίσας: Μέλη της ΕΘΟΛ
Επιμέλεια προγράμματος: Rassias Design
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών