Συγχαίρει τη Χρ. Ζαχαροπούλου το ΔΣ Σπάρτης

Μετά από πρόταση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Π. Πλειώτα, ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, «σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής», αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος έκφρασης συγχαρητηρίων προς την ευρωβουλευτή κι επίτιμη δημότισσα Σπάρτης κ. Χρυσούλα Ζαχαροπούλου. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα ελληνικής καταγωγής η οποία ορίζεται σε θέση της γαλλικής κυβέρνησης του Εμανουέλ Μακρόν, αναλαμβάνοντας ως υφυπουργός αρμόδια για θέματα Ανάπτυξης Γαλλοφωνίας και Διεθνών Εταιρικών Σχέσεων,  προσαρτημένη στην υπουργό Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης αισθανόμενοι ‘’υπερηφάνεια’’:

1. Εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ‘’πρώτη γυναίκα Ελληνικής καταγωγής’’, η οποία ορίστηκε Υφυπουργός, αρμόδια για ‘’Θέματα Ανάπτυξης Γαλλοφωνίας και Διεθνών Εταιρικών Σχέσεων’’ στη Γαλλική κυβέρνηση, αποστέλλοντας της το παρόν ψήφισμα.

2. Εύχονται μία γόνιμη και αποτελεσματική θητεία στη ‘’Σπαρτιάτισσα’’ κα Ζαχαροπούλου Χρυσούλα.

3. Η αγάπη της για τον άνθρωπο, η διάθεσή της για προσφορά αποτελούν τα κατάλληλα εφόδια για να είναι επιτυχημένη και σε αυτή τη θέση ευθύνης που αναλαμβάνει.

4. Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση  στην ιστοσελίδα του Δήμου και να σταλεί στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της πόλης μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr