Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου διοργανώνουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 μία μεγάλη γιορτή σε μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Το Μοσχάτο θα ζήσει μια «Λευκή Νύχτα», με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα, με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Στις 21:00, στην πλατεία «Ταξιάρχης Παπαντώνης» (Μεταμορφώσεως) θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τους 1550 και gueststar την Fani.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους πολίτες-καταναλωτές, συνδιοργανώνουμε με τον Εμπορικό Σύλλογο μια «Λευκή Νύχτα», με εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα, για να στηρίξουμε έμπρακτα την τοπική αγορά. Συνεργαζόμαστε ουσιαστικά με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, με δράσεις που ωφελούν τις επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση την πόλη μας. Καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή και να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης».



Το διαβάσαμε ΕΔΩ