Διακοπές στην Σαντορίνη ένα νησί που θα σας αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις. Η μοναδική αρχιτεκτονική του νησιού σε συνδυασμό με την θέα που κόβει την ανάσα, η Σαντορίνη είναι ένα νησί που όταν το επισκεφθείτε θα θέλετε να πηγαίνετε ξανά και ξανά.

Με τα λοφώδη ανάγλυφα και τα λευκά σπίτια με τις γαλάζιες στέγες, είναι η κατ’ εξοχήν καρτ ποστάλ της Μεσογείου. Η συμβουλή μας να αποφύγετε την πολυκοσμία και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας στο πανέμορφο γαλάζιο των Κυκλάδων.

Τι αξίζει να κάνετε στην Σαντορίνη;

Επισκεφθείτε την Οία .
Αυτό το χωριό που πέφτει προς την καλντέρα είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα στον κόσμο. Τοποθετημένο στην άκρη του κρατήρα, είναι ένα μέρος μόνο με βεράντες, θολωτές στέγες, γαλάζιους θόλους, αλλά και τζακούζι και πισίνες. Το μέρος είναι θρυλικό για το ηλιοβασίλεμά του που χάνεται στη θάλασσα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι για να το θαυμάσουν που συχνά υπάρχει μποτιλιάρισμα από πούλμαν, αυτοκίνητα και πεζούς. Οπότε να έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε νωρίτερα.

Κρουαζιέρα.
Το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια μίνι κρουαζιέρα στην καρδιά της γιγαντιαίας καλντέρας είναι απαραίτητο. Rent a boat Santorini και είστε έτοιμοι για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης. Θα κολυμπήσετε σε γαλαζοπράσινα νερά, θα χαλαρώσετε στο σκάφος και θα δείτε μέρη που δεν έχουν πρόσβαση από την ξηρά.

Φυσικά στην Σαντορίνη αξίζει το φαγητό.
Υπάρχουν εκπληκτικά μαγαζιά που συνδυάζουν ένα όμορφο σκηνικό με θέα και φαγητό που δεν έχετε ξανά γευτεί.

Περπατήστε μεταξύ Οίας και Φηρών.
Σε όσους αρέσει το περπάτημα η διαδρομή από την Οία στα Φηρά είναι μια μοναδική και δωρεάν εμπειρία. Προμηθευτείτε με νερό, αθλητικά παπούτσια, καπέλο και γυαλιά και ξεκινήστε την δραστηριότητα σας. Θα απολαύσετε την φύση σε συνδυασμό με την θέα που περικυκλώνει όλο το νησί της Σαντορίνης.

Ηφαιστειογενείς Παραλίες.
Καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να απολαύσετέ το μπάνιο σας στην θάλασσα δεν είναι ολοκληρωμένες διακοπές. Η Σαντορίνη έχει μοναδικές παράλιες που όμοιες της δεν θα βρείτε εύκολα. Υπάρχει η Κόκκινη και η Λευκή παραλία στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας με ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό από ότι έχετε συνηθίσει να βλέπετε σε άλλα νησιά. Μια οργανωμένη παραλία που αξίζει επίσης να επισκεφθείτε είναι η παραλία Καμάρι.

The post Σαντορίνη| Οδηγός διακοπών appeared first on Kalamata IN.

Το διαβάσαμε εδώ