Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 22:03

Παπαπέτρου: «Χαρούμενοι για τον Γιαννακόπουλο, δεν χρειάζεται εσωστρέφεια»

Χαρούμενος για την επανεμφάνιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και προβληματισμένος από τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του από μερίδα οπαδών, που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκάλεπτο, δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» επί της Λάρισας και την πρόκριση του στους τελικούς της Basket League.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του αουτσάιντερ στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

 

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ΕΡΤ:

«Ήταν μία περίεργη μέρα, ένα περίεργο ματς. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και τη Λάρισα. Παίξανε πολύ καλό μπάσκετ και βγάζουν μία υγεία στο γήπεδο. Μας έβαλαν δύσκολα και είναι καλό για τον κόσμο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιδράσαμε σήμερα και παίξαμε πιο δυνατά, στο δικό μας το επίπεδο, ενέργειας και προσπάθειας. Βγάλαμε θέληση και εγωισμό που θέλουμε να έχουμε μαζί μας και στους τελικούς.

Είναι περίεργη κατάσταση δεν το έχω ανοίξει ακόμα να δω πως είναι. Οι γιατροί έχουν κάνει καλή δουλειά να με βοηθήσουν ώστε να μπορεί να παίξω σήμερα. Είμαι καλά. Είναι περίεργο σημείο. Η σειρά των τελικών θα είναι ιδιαίτερη, μπαίνουμε σαν αουτσάιντερ. Να μαζευτούμε να μαζέψουμε δυνάμεις και να μπούμε στη σειρά.

Να πω πως όλοι στο σύλλογο είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε μετά από δύο χρόνια. Έχει προσφέρει πολλά. Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν από μία μικρή μερίδα που κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και πρέπει να απομονωθεί. Δεν χρειάζεται εσωστρέφεια και να μαλώνουμε μεταξύ μας. Δεν ταιριάζει στο σύλλογο αυτό, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει προσφέρει και ήταν πολύ σημαντική. Ακόμα και από απόσταση είναι κοντά μας και χαιρόμαστε που ήταν στο γήπεδο».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 22:05