Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 21:09

Starfield: Xbox και Bethesda αποκάλυψαν το πρώτο εντυπωσιακό gameplay τρέιλερ

Η καθυστέρηση του Starfield ήταν μία από τις μεγαλύτερες φετινές ειδήσεις, όμως δεν αποτέλεσε έκπληξη. Άλλωστε, μέχρι τώρα μας είχαν δείξει μόνο concept art μέσα από κάποια teaser. Επιτέλους, πλέον έχουμε το πρώτο δείγμα από το πραγματικό gameplay του παιχνιδιού.

 

Το gameplay ξεκινά στο μυστηριώδες φεγγάρι του Kreet και δείχνει το VASCO, ένα ρομπότ, να βγαίνει ένα διαστημόπλοιο. Στη συνέχεια, φυσικά, βλέπουμε μερικούς εξωγήινους, άλλα διαστημικά πράγματα και αμέσως μετά ξεκινάει μια μάχη με πειρατές. Καθ’ όλη τη διάρκεια ακούγεται στο παρασκήνιο η εξαιρετική μουσική του παιχνιδιού. Αμέσως μετά, περνάμε σε μια σκηνή που φαίνεται μια τοποθεσία με το όνομα “Νέα Ατλαντίδα”.

 

Ρίξτε παρακάτω μια πρώτη ματιά στο gameplay του Starfield:

 

 

Υπάρχει επίσης μια αρκετά εκτεταμένη λειτουργία character creator, που σας επιτρέπει να φτιάξετε τον δικό σας χαρακτήρα, όπως εσείς επιθυμείτε, να χτίσετε τα δικά σας outpost (φυλάκια), να επιλέγετε που θα χτίσετε τα outposts, να κατασκευάσετε τα δικά σας αεροσκάφη και να επιλέξετε τα μέλη του πληρώματος. Επίσης και να προσαρμόσετε τη διάταξη του κάθε αεροσκάφους.


Η εξερεύνηση του κόσμου θα είναι κομβικό κομμάτι στο Starfield, καθώς πρόκειται για παιχνίδι open world. Επίσης, θα μπορείτε να προσγειωθείτε οπουδήποτε επάνω σε έναν από τους πλανήτες και να εξερευνήσετε πολλαπλά αστρικά συστήματα, καθένα από τα οποία τα απαρτίζουν πολλοί πλανήτες. Όπως μας είπε ο παραγωγός και director του παιχνιδιού, Todd Howard, θα υπάρχουν πάνω από 100 συστήματα για εξερεύνηση και σύνολο πάνω από 1000 πλανήτες.

 


Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 21:30