Με ανάρτησή του στο Facebook, ο απερχόμενος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελος Κότιος, ασκεί σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη με πολλά υπονοούμενα!

Ο κ. Κότιος επέλεξε να βάλει φωτογραφία στο προφίλ του δίπλα δίπλα με τον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο όπως αφήνει να εννοηθεί, έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του για ένα «νέο κράτος εντίμων»!

Η αλήθεια είναι ότι ο Πρύτανης του ΠΑΠΕΙ όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε… εκδηλωθεί σε τέτοιο βαθμό!

Και όχι μόνο φρόντισε να δηλώσει στήριξη στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, αλλά εξαπέλυσε μπηχτές και εναντίον της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με σαφή υπονοούμενα και ειρωνία, καθώς όπως αναφέρει σε σχόλιό του «Μετά το επιτελικό κράτος των αρίστων…»!

Κύκλοι της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πειραιά ανέφεραν στο Piraeus Press ότι ο κ. Κότιος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του 2023, μιας και δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος Πρύτανης!

Το γεγονός βέβαια ότι ο απερχόμενος Πρύτανης του ΠΑΠΕΙ αναζητά ένα νέο κράτος εντίμων στο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα μετά την πρόσφατη εμπειρία διακυβέρνησης της πρώτης φοράς αριστερά, αποτελεί πραγματικά ζήτημα προς διερεύνηση!

Διαβάστε επίσης:

35 άνεργοι του ΟΑΕΔ ηλικίας 55+ πιάνουν δουλειά στο Νοσοκομείο Μεταξά – Συνάντηση Μπουτσικάκη & Ευσταθόπουλου με Πρωτοψάλτη





Προηγούμενο άρθροΟ Μπουτσικάκης βράβευσε τους μικρούς αθλητές της Καστέλλας
Επόμενο άρθροΠρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός



Το διαβάσαμε εδώ