Εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου – Ταύρου.
Μουσική Δωματίου Μαθητών – Χορωδία Ενηλίκων!

Το Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου – Ταύρου πραγματοποίησε με επιτυχία αφιέρωμα στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σάββας Γιάννης.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Καρυδη και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φεστεριδης.

Γιάννης Σάββας:Ένα εκπληκτικό απόγευμα μας χάρισε η χορωδία ενηλίκων και οι μαθητές του Ωδείου μας, σε μία εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του Ωδείου Μιχάλης Τρανουδάκης και στους καθηγητές Κώστας Παρχαρίδης , Βασίλης Γραβάνης και Θεόδωρο Γιατρά για την άψογη παρουσίαση.

Η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μοσχάτου – Ταύρου ξεκίνησε τις πρόβες τον Νοέμβριο του 2016 στο Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου Ταύρου. Αποτελεί μια προσπάθεια επανασύστασης της χορωδίας του παλαιού Δήμου Μοσχάτου.

Χορωδία Ενηλίκων Μοσχάτου – Ταύρου

Η χορωδία αποτελείται από 30 περίπου ερασιτέχνες χορωδούς με μεγάλη αγάπη για το χορωδιακό τραγούδι το οποίο εκφράζουν μέσα από την ψυχή τους αν και πολλοί από αυτούς έχουν ελάχιστες γνώσεις μουσικής σημειογραφίας.

Υπεύθυνοι της χορωδίας είναι ο Βασίλης Γραβανης καθηγητής ανώτερων θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου και ο Κώστας Παρχαριδης καθηγητής πιάνου του Δημοτικού Ωδείου και διευθυντής συνόλων στο μουσικό σχολείο Αλίμου.

Οι πρόβες της χορωδίας γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:00 με 21:30 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου – Ταύρου και είναι ελεύθερες για το κοινό.

Α φωνές: Γαβριηλιδου Γεωργία, Δασκαλοπουλου Μαρία, Κιτσαρά Τασούλα, Κόμματά Αργυρή, Μαρτσιδη Κλαιρη, Σάκκου Χρυσάνθη, Χριστοδούλου Αναστασία.

Β φωνές: Γαζή Χαρά, Θεοχαρατου Αννα – Μαρία, Μενουνου Μαίρη, Παπαδάκη Ελένη, Ρούσσου Ερη, Φυρογενη Μαρία.

Γ Φωνές: Αναγνωστοπουλου Κων/να,  Ασβεστά  Ευαγγελία, Γαιτανιδη Φιλιω, Κανάκη Δήμητρα, Ρούσσου Ολυμπία.

Δ Φωνές: Ανδρέου Μιχάλης, Παπαδημητρίου Παναγιώτης.

Σύνολα Μουσικής Δωματίου!

Παρακολουθήσαμε μικρά σύνολα μαθητών του Ωδείου μας από όργανα ορχήστρας (βιολί και φλάουτο) τα οποία διδάσκονται στο Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου-Ταύρου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ