«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο» είπε ο 39χρονος

Ο ταλαιπωρημένος άνδρας που έπεσε θύμαbullying εξαιτίας της εμφάνισής του, δεν είχε φύγει ποτέ από την περιοχή και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Για πρώτη φορά, ο Θύμιος μίλησε δημόσια, από το δημαρχείο του Πύργου, όπου βρέθηκε για να συναντήσει τον δήμαρχο της πόλης Τάκη Αντωνακόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη βοήθεια που θα θα του προσφερθεί σε διαμονή, εργασία και προνοιακή στήριξη.

«Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου»δήλωσε συγκινημένος ο 39χρονος και ξεκαθάρισε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο ίδιος βρισκόταν στην περιοχή και δεν είχε απομακρυνθεί από εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.gr, ο39χρονος είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι όλο αυτό το διάστημα, έβγαινε από το σπίτι όπου διέμενε, μόνο τα βράδια, όπως έκανε άλλωστε και όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, ένας κάτοικος της περιοχής, ειδοποίησε την ασφάλεια ότι είδε τον Θύμιο να ψάχνει σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, τα ξημερώματα του περασμένου Σάββατου. Λίγες ώρες αργότερα η Υ.Α. Πύργου και η ΟΠΚΕ βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισαν  τον 39χρονο σε ακατοίκητο οίκημα στην οδό Σωκράτους.





Προηγούμενο άρθροΠέθανε ξαφνικά εν ώρα εργασίας 37χρονος δημοτικός Αστυνόμος



Το διαβάσαμε εδώ