Η Μαλένα και η Ίριδα «μίλησαν» τελικά μέσα από τους τάφους τους για το μαρτύριο που πέρασαν, και το πόρισμα των ιατροδικαστών ήταν καταπέλτης. Η δολοφονία των δύο παιδιών είναι γεγονός. 

Τα άτυχα κοριτσάκια βρήκαν τραγικό θάνατο από ανθρώπινο χέρι και όχι από παθολογικά αίτια. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μέσα από τις φυλακές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες διώξεις το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την πύλη της ΓΑΔΑ αναμένεται να περάσει, σήμερα το μεσημέρι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναμένεται να βρεθεί στη ΓΑΔΑ γύρω στις 12:00, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Άλλωστε, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας  το μοιραίο βράδυ που η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή. 

Δολοφονήθηκαν Μαλένα και Ίριδα

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, παραδόθηκε χθες, Δευτέρα 20/6, στα χέρια των ανθρώπων της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Οι περιγραφές για τον τρόπο που πέθαναν τα δύο κοριτσάκια προκαλούν φρίκη, καθώς πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Μετά τις αποκαλύψεις για την 9χρονη που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, οι έρευνες έδειξαν πως και τα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη «έφυγαν» από ασφυκτικό θάνατο.

Πηγή: newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πρώτες δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Ούτε ένας συνάδελφος του Βασίλη Μαλούχου δεν πήγε στην κηδεία του





Προηγούμενο άρθροΟύτε ένας συνάδελφος του Βασίλη Μαλούχου δεν πήγε στην κηδεία του



Το διαβάσαμε εδώ