Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 13:06

Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας: Με Κατσιάρα αντί Γιαννοπούλου η ελληνική αποστολή στην Ουγγαρία

Με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής ταξίδεψε σήμερα (23/6) για τη Βουδαπέστη η ελληνική αποστολή, που θα μετάσχει στα αγωνίσματα της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα του 19ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου. Η Νεφέλη Γιαννοπούλου δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει στην ουγγρική πρωτεύουσα και να μετάσχει στους αγώνες και στη θέση της κλήθηκε την ύστατη ώρα η Αφροδίτη Κατσιάρα, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της σε μεγάλη διοργάνωση.

Στην αποστολή του open water μετέχουν επίσης ο Άλκης Κυνηγάκης, η Ηλέκτρα Λεμπλ και ο Αστέριος Δαλδόγιαννης (ο οποίος θα αναχωρήσει την Κυριακή 26/6), ενώ μαζί τους θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Μάρκος, που βρίσκεται ήδη στην Ουγγαρία, καθώς μετείχε και στα αγωνίσματα κλασικής κολύμβησης.

Οι αγώνες της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα αρχίζουν την Κυριακή (26/6), στη λίμνη Λούπα, λίγο έξω από τη Βουδαπέστη. Την ημέρα εκείνη θα διεξαχθεί το ομαδικό αγώνισμα των 6χλμ. (4Χ1.500μ.), στο οποίο η Ελλάδα θα μετάσχει με τους Κυνηγάκη, Μάρκο, Λεμπλ και Κατσιάρα. Τη Δευτέρα 27/6 οι Κυνηγάκης και Μάρκος θα αγωνιστούν στα 5χλμ., την Τετάρτη 29/6 οι Κυνηγάκης και Δαλδόγιαννης θα μετάσχουν στα 10χλμ., ενώ ο τελευταίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον μαραθώνιο των 25χλμ., την Πέμπτη 30/6.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 13:07