Ο φωτογραφικός φακός του PP συνέλαβε τον γνωστό τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Υφυπουργό Εργασίας και υπ. Βουλευτή Α Πειραιά & Νήσων Δόμνα Μιχαηλίδου σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια του Πασαλιμανιού, παρέα με πολλά παιδιά!

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι επρόκειτο για κάποιο παιδικό πάρτυ επιφανούς πειραιώτικης οικογενείας με επίσημους καλεσμένους!

Κάνοντας ρεπορτάζ όμως και με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το περιβάλλον του μαγαζιού στο Πασαλιμάνι, διαπιστώσαμε ότι δεν επρόκειτο για παιδικό πάρτυ!

Η αξιέπαινη κίνηση Δόμνας – Μιχάλη που προκαλεί συγκίνηση και χαρά ταυτόχρονα

Όπως μας ανέφερε η πηγή του Piraeus Press, με πρωτοβουλία της Υφυπουργού και του διάσημου τραγουδιστή, συνόδευσαν τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Πειραιά σε μια μοναδική καλοκαιρινή βόλτα, στο αγαπημένο Πασαλιμάνι, για πίτσα, κλαμπ σάντουιτς και τα συναφή!

Τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών του Χατζηκυριάκειου αποδείκνυαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι  διασκέδαζαν με την ψυχή τους, καθώς απολάμβαναν μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα και μάλιστα παρέα με δυο διάσημους φίλους τους!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PP, τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Υφυπουργό και τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για το άμεσο μέλλον!

Δόμνα Μιχαηλίδου και Μιχάλης Χατζηγιάννης φρόντισαν να κρατήσουν αυτή τους την πρωτοβουλία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Δεν υπολόγιζαν όμως ότι ο φωτογραφικός φακός του Piraeus Press είναι παντού στον Πειραιά!

Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι δεν υπήρχαν στην περιοχή δημοσιογράφοι μεγάλων ΜΜΕ να καλύψουν το γεγονός… μιας και δε συναντάς κάθε μέρα τον Μιχάλη Χατζηγιάννη παρέα με την Δόμνα Μιχαηλίδου και πολλά παιδιά σε all day του Πασαλιμανιού!

Η αξιόπιστη πηγή του PP όμως μας ενημέρωσε ότι τόσο η Δόμνα Μιχαηλίδου όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μη δημοσιοποιηθεί η βόλτα τους με τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

Ο μοναδικός λόγος που η ομάδα του PP αποφάσισε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι γιατί πραγματικά θεωρήσαμε ότι πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία και μπορεί να αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα και κινητήρια δύναμη για πολλούς ακόμα επιφανείς συμπολίτες μας, ώστε να οργανώσουν ανάλογες δράσεις που γεμίζουν με χαμόγελο και χαρά τα παιδιά!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη όσο και στην Πειραιώτισσα Υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου!

Διαβάστε επίσης:

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου!





Προηγούμενο άρθροΒόμβα: Με πλαστα πιστοποιητικά εμβολιασμού Τενίστες, Πρόεδροι, Ηθοποιοί



Το διαβάσαμε εδώ