Στην εκπομπή Chart Show της Δέσποινας Βανδή στον Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς αναδείχθηκε Νο1 τραγουδοποιός των τελευταίων δεκαετιών!

Στην παρέα της εκπομπής βρέθηκε και η Πειραιώτισσα Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και υπ. Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων με τη ΝΔ Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μετά την ανάδειξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη ως Νο1 τραγουδοποιού και αφού τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, είπε δυο λόγια για τον καθένα από τους φίλους και συνεργάτες του που βρίσκονταν στην παρέα της εκπομπής.

Όταν έφτασε η σειρά να μιλήσει για την όμορφη Πολιτικό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματικά την «αποθέωσε»… και μάλιστα με αποδείξεις!

Μίλησε για τη φιλία τους πριν εκείνη ασχοληθεί με την πολιτική, για τις γνώσεις, τη διαδρομή της, την ευγένειά της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στην πολιτική»!

Ουσιαστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε δημοσίως fan της Δόμνας Μιχαηλίδου, ενώ φάνηκε να γνωρίζει με λεπτομέρειες το σημαντικό έργο της στο Υπουργείο εργασίας για τα ΑΜΕΑ, τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, τους άστεγους και τα ορφανά.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης, με ιδιαίτερες ευαισθησίες και με διακριτική προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη στήριξης.

Ενώ σημείωσε ότι με τα τραγούδια του έχει ερωτευτεί εκείνη και οι φίλες της, έχει δεχτεί αφιερώσεις από αγόρια, έχει νοσταλγήσει στιγμές!

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Δόμνα Μιχαηλίδου & Μιχάλης Χατζηγιάννης σε… «παιδικό πάρτυ» στο Πασαλιμάνι;! (φωτο)





Προηγούμενο άρθροΑιματηρό συμβάν στους Αγίους Αναργύρους – Πληροφορίες για νεκρό και δύο αστυνομικούς τραυματίες



Το διαβάσαμε εδώ