Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, 22:37

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Ελ Καντουρί

Ένα θετικό κι ένα αρνητικό νέο περιλάμβανε η ημέρα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα σε νοσοκομείο της περιοχής του Άπελντοορν βγήκαν «καθαρές», γεγονός που έφερε.. ανακούφιση στον Λουτσέσκου και στο ιατρικό επιτελείο!

Πάντως, δύσκολα ο 30χρονος Πορτογάλος φορ να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό (Τετάρτη 6/7, 20:00, κεκλεισμένων των θυρών) φιλικό με την Άλκμααρ. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε και ο Λευτέρης Λύρατζης, δίνοντας μία επιπλέον λύση στον Ρουμάνο τεχνικό.

Στο μεταξύ, στην απογευματινή προπόνηση ο Ομάρ Ελ Καντουρί ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό, αποχωρώντας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Κάτι που σημαίνει πως ο Μαροκινός χαφ δε θα χρησιμοποιηθεί κόντρα στην ΑΖ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» άσκησαν έφεση με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση για τα όσα εκτυλίχθηκαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πρωτόδικα με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 75.000 ευρώ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, 22:39