Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, 17:47

Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών ποδηλάτων  για τους τεχνικούς της COSMOTE

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, ολόκληρος ο πλανήτης αναζητά λύσεις που θα βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές συνθήκες και θα οδηγήσουν σε έναν βιώσιμο κόσμο για όλους. Στην ίδια κατεύθυνση και ο Όμιλος ΟΤΕ, ως περιβαλλοντικά υπεύθυνος και πάντα πρωτοπόρος, ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που ακολούθησε τις αρχές της βιώσιμής ανάπτυξης για τη λειτουργία του.

 

 

Και σήμερα, η  COSMOTE πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και φέρνει στο επίκεντρο το ηλεκτρικό ποδήλατο για τις μετακινήσεις των τεχνικών της. Αξιοποιώντας τη δυναμική των ελληνικών πόλεων που έχουν ήδη αναπτύξει ποδηλατικό δίκτυο στο κέντρο τους, η COSMOTE προωθεί ένα πιλοτικό πρόγραμμα βιώσιμης αστικής κινητικότητας για τους τεχνικούς της. 

 

Πως; Διαθέτοντας στους πρώτους εθελοντές τεχνικούς της, οι οποίοι εργάζονται σε τέσσερις πόλεις φιλικές προς το ποδήλατο, την δυνατότητα να μετακινούνται στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με το ηλεκτρικό τους ποδήλατο. Όποιος επισκεφθεί λοιπόν το Μεσολόγγι, τον Βόλο, τα Τρίκαλα και την Ρόδο, είναι πιθανό να συναντήσει κάποιον τεχνικό της COSMOTE Technical Services, με το ηλεκτρικό του ποδήλατο στους ειδικά σχεδιασμένους ποδηλατοδρόμους, να κατευθύνεται στο επόμενο ραντεβού του.



Οι τεχνικοί, με αγάπη για το ποδήλατο και το περιβάλλον, μετά από ειδική εκπαίδευση στη ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και έχοντας πάντα στη διάθεση τους τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνη, γάντια, ανακλαστήρες, κλειδαριές), μετακινούνται σε εργασίες που δεν απαιτούν τη μεταφορά βαρύ τεχνολογικού εξοπλισμού.


Με τον τρόπο αυτό, η COSMOTE συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα με το εναλλακτικό αυτό μέσο μετακίνησης βοηθά τους τεχνικούς της να κερδίζουν πολύτιμο χρόνο, αποφεύγοντας το κυκλοφοριακό και την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αξιοποιώντας τον πολύτιμο χρόνο τους προς όφελος του πελάτη.



Μέσα από τη νέα πιλοτική δράση της COSMOTE για την βιώσιμη αστική κινητικότητα, γίνεται σαφές ότι ο Όμιλος του ΟΤΕ συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός νέου τρόπου ζωής που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός κόσμου, καλύτερου για όλους.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, 17:47

Το διαβάσαμε εδώ