Τέσσερα μετάλλια για τον στίβο του Σπαρτιατικού

Έπεσε το Σάββατο 2/7  η αυλαία του  Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Κ16 στην Πάτρα  για τους μικρούς αθλητές του τμήματος στίβου του Σπαρτιατικού ΓΣ. Η ομάδα εκπροσωπήθηκε  από τέσσερις αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν τρία χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο!

Συγκεκριμένα, ο ταχύτατος Κωνσταντίνος Σταματάκος έτρεξε τα 80 μ. σε 9″ 25,  κατακτώντας την πρώτη θέση στο βάθρο και τον τίτλο του πανελληνιονίκη!

Ο πολλά υποσχόμενος Γεώργιος Στεργιόπουλος, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό, ήρθε να αγωνιστεί ως αθλητής του Σπαρτιατικού. Έριξε το δίσκο στα 46.50 μ., κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο, ενώ έστειλε τη σφαίρα στα 13.70 μ. κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο! «Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος αγωνίζεται στην Ελλάδα και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζεται με τα χρώματα του Σπαρτιατικού», σημειώνει ο σύλλογος.

 Η Δέσποινα Μαντζουράνη, αν και μικρή στην κατηγορία αυτή, απέδειξε ότι ξέρει να υπερπηδά με άνεση τα εμπόδια και με χρόνο 13″40, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πετυχαίνοντας την πρώτη πανελλήνια νίκη της.

Ο αλτικός Δημήτρης Παναγάκης, ο οποίος αγωνίστηκε στο τετραπλούν, σημείωσε επίδοση 14.76 μ και κατέκτησε την 4η θέση, αλλά και πολλές εμπειρίες για το μέλλον.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την αξιέπαινη προσπάθεια τους», τονίζει ο Σπαρτιατικός ΓΣ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr