Εξαιρετικές οι εντυπώσεις του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας από τη Σπάρτη

Σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου και Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, παρέστη ως επίσημος ομιλητής ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, του, ο υπουργός αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον ισραηλινό ομόλογό του Μπένζαμιν Γκαντζ στο περιθώριο του Συνεδρίου του ECONOMIST, στο Λαγονήσι, την Τετάρτη 6 Ιουλίου. 

Κατά τη συνάντηση που έλαβε χώρα σε εξαιρετικό εγκάρδιο κλίμα, ο ισραηλινός υπουργός μετέφερε στον κ. Παναγιωτόπουλο την εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας που είχε στην πόλη της Σπάρτης ενώ ιδιαίτερη ήταν, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, η αναφορά του κ. Γκραντζ στη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Σπάρτης, ζητώντας παράλληλα από τον Έλληνα υπουργό, να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Δούκα. 

Επιπλέον ο κ. Γκράντζ εξήρε τις ιατρικές υπηρεσίες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης καθώς όπως δήλωσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άψογο. Υπενθυμίζουμε πως ο Ισραηλινός υπουργός επισκέφθηκε τη Σπάρτη για ολιγοήμερες διακοπές και λόγω ατυχήματος της συζύγου του χρειάστηκε να επισκεφθεί τη νοσοκομειακή μονάδα Σπάρτης.

Πηγή: lakonikos.gr