Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022, 02:13

Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας 19χρονης - Πώς την πρόλαβαν αστυνομικοί και ο πρώην σύντροφός της

Τη ζωή μίας 19χρονης στην Πάτρα κατάφερε να σώσει ο νεαρός πρώην σύντροφός της με τη συνδρομή αστυνομικών το απόγευμα της Κυριακής, καθώς του είχε προαναγγείλει πως πρόκειται να αυτοκτονήσει.

Η 19χρονη το Σάββατο είχε διακόψει τις σχέσεις της με τον φίλο της και το μεσημέρι της Κυριακής περίπου στις 2μ.μ. του έστειλε ένα μήνυμα μέσω του οποίου εκείνος αντιλήφθηκε τις προθέσεις της να θέσει τέλος στη ζωή της.  Άμεσα επικοινώνησε με την Άμεση Δράση όπου ανέφερε στους αστυνομικούς το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για την ανεύρεση της κοπέλας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να προσεγγίσουν το σπίτι της ενώ με τη βοήθεια του νεαρού κατάφεραν να ανοίξουν και να βρουν τη 19χρονη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έφθασε στο σημείο και διαπίστωσε πως η 19χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών, μαζί με αλκοόλ, γεγονός που αποδεικνύει πως είχε αποφασίσει να υλοποιήσει την απειλή της.  Άμεσα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή: Tempo24.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022, 02:13

Το διαβάσαμε εδώ