Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ασθενής ευχαριστεί τους γιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς” για την περίθαλψη που του παρείχαν.

Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε στο zougla.gr, ο κ. Ανδρέας Τσιώτας: 

«Στις 26/06/22 είχα πόνους στην κοιλιά, το άφησα δύο μέρες, λέω μωρέ σιγά θα περάσει, δύο μέρες μετά στις 28/06/22 ,η σύζυγος μου Μαργαρίτα είδε τον αφαλό μου ροζ, μου λέει Ανδρέα έχεις πειράξει τον αφαλό σου , λέω όχι τον κοιτάω, μπαίνω στο ίντερνετ και βλέπω, απευθυνθείτε σε γιατρό ή νοσοκομείο.

Βλέπω ότι το Γεννηματάς είχε εφημερία και στις 12 το βράδυ παίρνω το αυτοκίνητο μου ,πάω στο νοσοκομείο, παίρνω χαρτάκι και κατευθείαν με στέλνουν στο χειρουργικό, εκεί γινόταν ένας χαμός ,καθώς όλα τα ασθενοφόρα λόγω εφημερίας έφερναν περιστατικά με τα πάντα, είχε πάνω από 200 ανθρώπους σε κρεβάτια ασθενοφόρων, σε καρέκλες όρθιους, και στα κρεβάτια στο χειρουργικό μέσα επειγόντων, είχε 3 χειρούργους και αρκετούς νοσηλευτές, έτρεχαν παντού να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Μέσα σε 30 λεπτά έρχεται ένας γιατρός μου λέει το χαρτάκι σου ,του το δίνω, με βάζει μέσα στο χειρουργικό, μου βάζουν όρους φάρμακα κοκτέιλ φαρμάκων με στέλνουν για αξονική, εκεί περίμενα 3 ώρες, καθώς έχει 1 αξονικό τομογράφο, ανεβαίνω επάνω, ξανά παίρνουν τις εξετάσεις, προσπαθούν να μου βρουν κρεβάτι στην Γ Χειρουργική  ώστε να μην μπω σε ντιβάνι, μου βρίσκουν, με βάζουν πάλι φάρμακα, στις 29/06/22 στις 21:00 το βράδυ με χειρουργούν, στις 23:00 με πάνε στο δωμάτιο, έχει τελειώσει ..οι νοσηλευτές όπως σε όλους έτσι και σε εμένα φαίνονται λες και είμαι δικός τους άνθρωπος, σέβονται μας κοιτάνε πραγματικά κάθε μέρα περνούν γιατροί νοσοκόμοι η καλή καθαρίστρια…

Σήμερα 12/07/22 πήγα και έβγαλα τα ράμματα με θυμόντουσαν, ήρθε η χειρούργος που με χειρούργησε ,δεν ήρθε κάνεις να μου πει από την αρχή μέχρι το τέλος ξέρεις.. για να σε προσέξουμε θέλουμε και τα λοιπά…

Στέλνω αυτό mail διότι θα ήθελα να ενημερωθεί ο κόσμος ότι πραγματικά υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ξεκινώντας βεβαίως από τον κ. Κώστα την πρώτη στιγμή στα επείγοντα που πραγματικά ένιωσα πως με νοιάζετε, σήμερα έμαθα το επίθετο του κ.Λεβεντάκος χειρούργος ,σήμερα έμαθα και το όνομα της χειρουργού που με εγχείρηση κ.Κατσέλη , σήμερα έμαθα και το όνομα του νοσοκόμου πούμε πήγε μόνος τους μέσα σε ανηφόρα μεγάλη από το δωμάτιο στα χειρουργεία ιδρωμένος κουρασμένος αλλά πάντα με την φράση, “μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά” και Χαμόγελο.

Θέλω μέσω του πιο δημοκρατικού μέσου να πω ,”Κάποιοι ορκίστηκαν στον Ιπποκράτη και είναι οι σημερινοί , Ιπποκράτηδες ” Με ελάχιστα μέσα ελάχιστο προσωπικό, έσωσαν ζωές και το κάνουν κάθε μέρα, κάθε στιγμή, ένιωσα ότι πραγματικά με νοιάζονται.. Να τους δίνει ο Θεός δύναμη!

Ευχαριστώ πάρα πολύ να σας έχει καλά ο Θεός κ.Λεβεντάκο, Κα.Κατσέλη, Κώστα όλο το προσωπικό της Γ Χειρουργικής και βεβαίως την καλή μας καθαρίστρια… »

 

Το διαβάσαμε εδώ