Παραιτήθηκε με αιχμές για αδιαφορία το ΔΣ του Άρη Σκάλας

Την παραίτησή του υπέβαλε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Σκάλας, αντιδρώντας στην έλλειψη έμπρακτης στήριξης από την τοπική κοινωνία, παρά τις διαρκείς εκκλήσεις και προσκλήσεις για ενεργό συνδρομή στον οργανισμό του συλλόγου που αγωνίστηκε φέτος στη Γ΄ Εθνική. «Δυστυχώς, το μόνο που εισπράττουμε είναι διαδικτυακά like και έμπρακτη αδιαφορία», υπογραμμίζουν με εμφανή διάθεση απογοήτευσης τα μέλη του ΔΣ, δηλώνοντας «κατηγορηματικά πως αν δεν βρεθούν νέοι συνδημότες μας που να έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν στα δρώμενα της ομάδας, ο Άρης Σκάλας δεν θα συμμετέχει σε καμία τοπική κατηγορία».

Πλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου απευθύνουν ύστατο κάλεσμα συμμετοχής σε γενική συνέλευση, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18/7 και ώρα 9:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, για συζήτηση περί του μέλλοντος της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Άρης Σκάλας υπογραμμίζει: «Ως διοικητικό συμβούλιο του Άρη Σκάλας έχουμε επανειλημμένα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους φιλάθλους να προσέλθουν ώστε να στηρίξουν την ομάδα της πόλης μας, είτε λαμβάνοντας μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις είτε με το να ενταχθούν, εφόσον το επιθυμούν, στο διοικητικό συμβούλιο. Δυστυχώς, το μόνο που εισπράττουμε είναι διαδικτυακά like και έμπρακτη αδιαφορία!», ισχυρίζονται τα μέλη του ΔΣ και προσθέτουν:

«Εδώ και 6 χρόνια ο Άρης Σκάλας διαγράφει μια εξαιρετική πορεία με συνεχείς ανόδους και πρωταθλήματα στις τοπικές κατηγορίες και δίχρονη παρουσία στις εθνικές! Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν με ελάχιστες προσθήκες στο αρχικό διοικητικό σχήμα σε σχέση με όσους ξεκίνησαν. Δεν γίνεται οι ίδιοι ελάχιστοι άνθρωποι να συνεχίσουμε αβοήθητοι, αισθανόμενοι ότι ξοδεύουμε χρήματα και πολύτιμο χρόνο χωρίς κανένας να συναισθάνεται την ανάγκη να συνδράμει μια προσπάθεια που έχει προσφέρει τόσες χαρές και σημαντικές ωφέλειες στον τόπο μας!  

Τα μέλη του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου κοινοποιούμε την παραίτησή μας και δηλώνουμε κατηγορηματικά πως αν δεν βρεθούν νέοι συνδημότες μας που να έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν στα δρώμενα της ομάδας, ο Άρης Σκάλας δεν θα συμμετέχει σε καμία τοπική κατηγορία. Δεν είναι τα χρήματα αυτά που αναζητάμε αλλά κυρίως η διάθεση για ανάληψη ευθυνών και αρμοδιοτήτων», ξεκαθαρίζουν τα στελέχη του συλλόγου του Δ. Ευρώτα.

Τέλος, το ΔΣ του Άρη Σκάλας απευθύνει κάλεσμα σε όσους «ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα» να προσέλθουν σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα 18/7 και ώρα 9:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας. «Το μέλλον της ιστορικής μας ομάδας βρίσκεται στα χέρια του κόσμου της, ελπίζουμε αυτός να αποδειχθεί αντάξιος των μεγάλων στιγμών που η ομάδα του έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια», υπογραμμίζει ο σύλλογος της Σκάλας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr