Ετοιμάζεσαι για διακοπές, έχεις πακετάρει, έχεις κλείσει τα εισιτήριά σου και κάτι σου λείπει… Είναι ένα νέο κινητό για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου στο έπακρο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι το καινούργιο vivo Y33s.

 

H vivo μόλις λανσάρισε τα πρώτα της κινητά στην Ελλάδα. Αναγνωρισμένη διεθνώς, με κορυφαίες συσκευές, η εταιρεία κάνει τα πρώτα της βήματα στην ελληνική αγορά, δείχνοντας παράλληλα τον καλύτερο εαυτό της με τα smartphones που μόλις κυκλοφόρησε.


Και τι καλύτερο από την συμμετοχή της στα Summer Sales 2022, μέσα από τα οποία έρχεται να αποδείξει πόσο σέβεται το κοινό της και θέλει να του προσφέρει μοναδικά δώρα για την μέχρι τώρα υποστήριξή του. Με hero product το Υ33s και την συμμετοχή του Υ76 5G, οι καλοκαιρινές προσφορές της εταιρείας θα σε συναρπάσουν. Και αν ακόμη δεν πείστηκες, οι προσφερόμενες τιμές θα σε… «τρελάνουν».

 


vivo Y33s: Mε τέτοια ασυναγώνιστη τιμή και specs, έφυγες για διακοπές

 

Το vivo Y33s κουβαλά το DNA της εταιρείας, καθώς συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα. Κάθε κομμάτι του, από την αστραφτερή του εμφάνιση, τις φοβερές του επιδόσεις και τις καταπληκτικές του κάμερες, είναι διαθέσιμα για να σου χαρίσουν απίθανες εμπειρίες στις διακοπές σου και όχι μόνο! Ιδιαίτερα στην προσφερόμενη καλοκαιρινή τιμή των 199,90 € αν το χάσεις… θα χάσεις!

 

Η πανέμορφη πλάτη του θυμίζει… καλοκαίρι!  Το χρώμα «Μεσημβρινό Όνειρο» ενθουσιάζει στην όψη με μια εντυπωσιακή λάμψη από πορτοκαλί και μπλε διαβαθμίσεις. Η αποκρυσταλλωμένη αίσθηση πηγάζει από την επιπλέον επίστρωση των υγρών κρυστάλλων, που προσθέτει ομαλότητα και προστατεύει το τηλέφωνο από τα δακτυλικά αποτυπώματα.



Αντίστοιχα, το χρώμα «Μαύρος Καθρέπτης» χρησιμοποιεί μια πρόσφατη τεχνική επίστρωσης που χαρίζει στην πλάτη μια κομψή απόχρωση του μαύρου, η οποία θυμίζει κάτι από μαύρο καθρέπτη.


Πέρα από το χρώμα, το στιλ του Y33s αντλείται και από το σχήμα του! Είναι τόσο εύκολο να το κρατήσεις με το ένα χέρι, καθώς είναι εξαιρετικά λεπτό, στα 8 χιλ., και ζυγίζει μόλις 182 γρ. Οι κλασικές γραμμές της vivo, με το χαρακτηριστικό Dual Tone Step για την τοποθέτηση των οπίσθιων καμερών δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, η οποία όμως αναβλύζει παράλληλα από μια πολύ μοντέρνα συσκευή.



Φυσικά, θα λατρέψεις την οθόνη του. Είτε θέλεις να απολαμβάνεις τα παιχνίδια σου στην παραλία, είτε να βλέπεις ταινίες το βράδυ στο δωμάτιο, το Y33s προσφέρει εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία. Με την οθόνη FHD+ στις 6,58” μπορείς να απολαύσεις ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια, ενώ παράλληλα διαθέτει και για την προστασία των ματιών σου ενσωματωμένο φίλτρο για το μπλε φως.

 

Η χρηστικότητα είναι δεδομένη, καθώς προσφέρει έναν πολύ βολικό και ασφαλή αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι, ενώ αν θέλεις, μπορείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή όποτε τη χρειάζεσαι και με το Face Wake, χρησιμοποιώντας την εμπρόσθια κάμερα πάρα πολύ γρήγορα.

 



 

Στις διακοπές σου θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές ξεγνοιασιάς και να τις θυμάσαι για μια ζωή. Το τριπλό σύστημα κάμερας του Y33s μπορεί να σε βοηθήσει με αυτό. Με βασικό αισθητήρα στα 50MP θα έχεις τρομερή ευκρίνεια σε κάθε είδος φωτισμού. Η δεύτερη κάμερα θα φτιάξει μέσω αλγόριθμου το αγαπημένο bokeh effect, που θα δημιουργήσει το καλλιτεχνικό βάθος μέσω θολώματος του φόντου. Η τρίτη κάμερα θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στις εξορμήσεις σου στη φύση και όχι μόνο! Θα μπορέσεις να πλησιάσεις έως και στα 4 εκ. για να τραβήξεις μια απίθανη φωτογραφία από μια σταγόνα σε ένα φύλλο ή ένα περίεργο έντομο που ανακάλυψες!

 

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα καλυφθούν και με τις δυνατότητες της εμπρόσθιας κάμερας, η οποία μπορεί να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα μέσω του Super Night Selfie mode ή τη λειτουργία πορτρέτου. Για απίθανες selfies καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας που θα σου μείνουν για μια ζωή, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τι μπορεί να κάνει το Y33s.


Αν το χέρι σου δεν είναι πολύ σταθερό, μην ανησυχείς. Το Y33s διαθέτει ηλεκτρονική σταθεροποίηση, η οποία θα μεταλλάξει τα βίντεό σου σε έργα τέχνης! Παράλληλα, με την αυτόματη εστίαση ματιών καταφέρνει και διατηρεί πάντα το focus.

 


 

Όλα αυτά φυσικά μπορείς να τα απολαύσεις χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις, που του δίνει ο επεξεργαστής Helio G80 μαζί με τα 8GB RAM, τα οποία μάλιστα μπορούν να επεκταθούν με ακόμα 4GB, αν τα χρειαστείς. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι υπερ-αρκετός στα 128GB, ενώ διαθέτει και θύρα επέκτασης.

 

Η φινέτσα του Y33s διαφαίνεται και μέσα από το λειτουργικό της vivo, το Funtouch OS, το οποίο συμπληρώνει και σε στιλ, αλλά και σε χρηστικότητα. Με απλούς χειρισμούς, καθαρό σχεδιασμό, αλλά και λειτουργίες όπως η “Ultra Gaming” για την απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τη διαχείριση της συσκευής σου.



Αυτά κι άλλα πολλά θα καταφέρεις να τα δεις, χωρίς να χρειάζεται να έχεις το κινητό στην πρίζα, αφού η μπαταρία του είναι τεράστια και φτάνει τα 5000 mAh. Φορτίζεις τάχιστα στα 18W και μπορείς να απολαύσεις σχεδόν 2 ημέρες χρήσης! Κι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα έχεις στο… τσεπάκι σου με μόνο €199,90. Γιατί vivo σημαίνει καλοκαίρι!

 

vivo Y76 σε τιμή «έκπληξη»

 

Στα vivo Special Summer Offers εκτός από το hero product Y33s, θα βρεις και το Υ76 στην προνομιακή τιμή των €299,90. Τράβηξε πρωτοποριακές High Definition λήψεις τοπίων αλλά και μοναδικές selfies με φόντο τη θάλασσα και το βουνό, άκουσε την αγαπημένη σου μουσική, μίλα ελεύθερα όποια ώρα της ημέρας κι αν θες και απόλαυσε την ταυτόχρονη περιήγηση σε πολλές εφαρμογές, άνετα και γρήγορα με το επεξεργαστή στα 2,2 GHz.



Αν θέλεις λοιπόν να απολαύσεις πραγματικά τις διακοπές σου, χρειάζεσαι τα vivo Y33s και Υ76. Tα νέα κινητά της εταιρείας θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τις διακοπές σου στο έπακρο και θα σε κάνουν να τα ερωτευτείς!


Διαθεσιμότητα


H χρονική διάρκεια των εκπτώσεων διαρκεί από 11 Ιουλίου 2022 έως και 31 Αυγούστου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Retailers και Operators.


Το vivo Y33S διατίθεται σε δύο χρώματα, Mirror Black & Midday Dream.

Το Υ76 5G διατίθεται εξίσου σε δύο χρώματα: Cosmic Aurora & Midnight Space.


Οι προσφορές στα vivo smartphones ισχύουν μόνο για την περίοδο των Καλοκαιρινών Εκπτώσεων 2022.