«Γλιτώνει» από τον ακραίο καύσωνα της Ευρώπης η Ελλάδα

Η Ευρώπη μπορεί να φλέγεται, όμως η χώρα μας δεν φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά από το κύμα καύσωνα, σύμφωνα με τις νέες προγνώσεις για τις επόμενες δέκα μέρες. Όπως εκτιμούν οι μετεωρολόγοι το επόμενο 10ήμερο η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς και αυτή θα σημειωθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Σήμερα Παρασκευή (15/7) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημεριανές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο (16/7) υπάρχει μικρή πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Πελοποννήσου, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και μπορεί να φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή (17) ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα αγγίξει τους 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο οι άνεμοι που θα πνέουν δεν θα κάνουν έντονα αισθητό το μικρό κύμα ζέστης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr