Επίσκεψη Μητροπολίτη Ευστάθιου στα κορίτσια της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Με τη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο των κοριτσιών, που ξεκίνησε το Σάββατο 16 Ιουλίου  και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου, συνεχίζεται το φετινό πρόγραμμα των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης στις άρτιες εγκαταστάσεις της τοπικής Εκκλησίας στην Ταϋγέτη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21/7, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.  Ευστάθιος πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψή του, προκειμένου να έχει μία πνευματική επαφή με τις κατασκηνώτριες.

Τον σεπτό Ποιμενάρχη  υποδέχθηκαν, σε χαρμόσυνο κλίμα, ο υπεύθυνος ιερέας πρωτ. Ανδρέας Κόνιαρης,  η  αρχηγός της περιόδου πρεσβυτέρα και θεολόγος  Κανέλλα Σπηλιώτη, η υπαρχηγός πρεσβυτέρα Ελένη Τσολάκου, οι ομαδάρχισσες και οι βοηθοί τους.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος, η αρχηγός της περιόδου ευχαρίστησε τον Ιεράρχη, για την τιμητική όσο και ψυχωφέλιμη παρουσία του. Παίρνοντας τον λόγο, ο ποιμενάρχης απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα στις κατασκηνώτριες επισήμανε την «αξία της μοναδικής αυτής εμπειρίας όσον αφορά στην πνευματική θωράκιση, την κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία τους». 

Η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στον προαύλιο χώρο επισφράγισε την εποικοδομητική όσο και ευχάριστη επίσκεψη.

Σημειώνεται ότι η φετινή κατασκηνωτική δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί με την γ΄ περίοδο των αγοριών, που αφορά παιδιά Λυκείου, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr