Πρώτος αγώνας δρόμου «Kourkoula night run»

Τον 1ο νυχτερινό αγώνα τρεξίματος «Kourkoula night run – Στα βήματα του Νικοκλή» προκηρύσσουν ο ΑΠΣ Καλλισθένης, η Τοπική Κοινότητα Γλυκόβρυσης, ο ΑΠΟ  Γλυκόβρυσης «Λεωνίδας», η Αθλητική Ακαδημία Νέων «Η Γλυκόβρυση» σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα και το Νομικό Πρόσωπο του δήμου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στους πρόποδες του όρους Κουρκούλα στη Γλυκόβρυση και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ).

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον αρχαίο Ολυμπιονίκη Λάκωνα δρομέα Νικοκλή από την Ακραία, σημερινή Κοκκινιά Λακωνίας (παραλία Γλυκόβρυσης). Ο Νικοκλής υπήρξε πέντε φορές Ολυμπιονίκης κατά τη διάρκεια δύο Ολυμπιακών Αγώνων, στα αγωνίσματα του οπλίτη δρόμου, δίαυλου, δόλιχου και στο στάδιο.

Κατηγορίες
Αγώνας 12 χλμ.  
Αγώνας 6 χλμ.
Δυναμικό βάδισμα 12 χλμ.
Παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων & 2.000 μέτρων

Πρόγραμμα
5:30 μμ: Άνοιγμα γραμματείας (πλατεία Γλυκόβρυσης) έως 7:45΄ μμ
7:30 μμ: Παιδικός αγώνας 1 χλμ. & 2 χλμ.
7:45 μμ: Ενημέρωση
8:00 μμ: Δυναμικό βάδισμα 12 χλμ.
8:45 μμ: Αγώνας 12 χλμ & 6 χλμ.

Για την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα κι εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με υπεύθυνη της διοργάνωσης Θεοδώρα Φιφλή στο τηλ. 6989783350.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr