Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 00:55

Εξάρχεια: Επίθεση και απόπειρα βιασμού σε δημοσιογράφο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια δημοσιογράφος που έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού από Μαροκινό στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια.

Όπως περιγράφει έντρομη η Ελπινίκη Χαγιά, περπατούσε φορώντας ακουστικά με κατεύθυνση προς το σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άνδρας την πλησίασε από πίσω και της έκανε κεφαλοκλείδωμα.

Η 40χρονη δημοσιογράφος, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια επίθεση που δέχθηκε αναφέρει: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ» και συνεχίζει «έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησα, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω». Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Οι γείτονες, μετά την επίθεση, τρομοκρατημένοι, έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία πινακίδες για να προειδοποιήσουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ενεργώντας ταχύτατα, ταυτοποίησαν τον 26χρονο Μαροκινό δράστη, που αναζητείται.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 00:55

Το διαβάσαμε εδώ