Με ανάρτησή της αποκάλυψε ότι ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα για τη ζωή της – Δείτε τη δημοσίευση

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται απλώς για μια φάρσα.

Ωστόσο με μία νέα ανάρτηση το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, τονίζοντας πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Αν και τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται τα νέα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της  έγινε μέσω ενός story που μοιράστηκε στο Instagram, όπου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο είχε επανέλθει με ανάρτηση στα social media και ξεσπούσε κατά όσων της γράφουν σχόλια, χωρίς να σέβονται την εγκυμοσύνη της και το μωρό που περιμένει. «Θα πάθετε τίποτα απ’ τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα.Σκουπίδια», έγραφε σε insta story.





Προηγούμενο άρθροΤρομερό τροχαίο στην Εθνική οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων με 7 τραυματίες – Αποκολλήθηκε το κοντέινερ!



Το διαβάσαμε εδώ