«Κυνηγήστε τα όνειρά σας»

Στους νέους φοιτητές και σε όλους όσους έδωσαν τον αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων απευθύνει μήνυμα ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

Αναφέρει στη δήλωσή του:
«Με την ανακοίνωση των Βάσεων των Πανελληνίων εξετάσεων του 2022 κλείνει ο κύκλος της αγωνίας για χιλιάδες νέες και νέους υποψήφιους φοιτητές και τις οικογένειές τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους νέους φοιτητές όσο και σε όλους όσους έδωσαν τον αγώνα τους με λιγότερη επιτυχία απ’ όση θα ανέμεναν. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους δασκάλους που βάδισαν μαζί αυτή την πορεία, με τα άγχη, τις αγωνίες και την κούραση. Για όλους ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής, αυτής της μετά το Λύκειο και του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Εύχομαι από καρδιάς καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία σε όλες και όλους τους νέους φοιτητές, καλό κουράγιο στις οικογένειές τους. Κυνηγήστε τα όνειρά σας. Είστε η επόμενη επιστημονική γενιά της χώρας. Η πατρίδα οφείλει να παρέχει σε όλους τις δυνατότητες και ευκαιρίες της δημόσιας, διαρκώς αναβαθμιζόμενης, δωρεάν παιδείας! Και σε αυτό είμαστε σταθερά στο πλάι σας!
Υγεία και καλή ακαδημαϊκή ζωή!»

Πηγή: lakonikos.gr