Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 30 Ιουλίου στην Αίγινα, όπου μια 20χρονη κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το saronicmagazine η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ στο μαγαζί – εστιατόριο, το οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν.

Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Μαρτυρίες από το εργασιακό της περιβάλλον αναφέρουν ότι μέχρι την ώρα που σχόλασε ήταν σε καλή και ευδιάθετη κατάσταση και τίποτα δεν προοικονομούσε το τραγικό συμβάν. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στο άκουσμα ότι η Μαρία αυτοκτόνησε.

Η άτυχη κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να δώσει ένα τέλος στη ζωή της, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ώσπου να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Φως για αρχή στο μυστήριο θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά. Το Σάββατο το βράδυ το καφέ μπαρ που εργαζόταν η 20χρονη έμεινε κλειστό, σε ένδειξη πένθους μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Το διαβάσαμε εδώ