Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022, 08:02

Περιστέρι: Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας, που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ενώ οι έρευνες των ελληνικών αρχών στρέφονται στον σύντροφο της άτυχης κοπέλας, που από το απόγευμα της Δευτέρας είναι άφαντος. 

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 21χρονου Σάνυ ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η κοπέλα εντοπίστηκε από τη μητέρα της και την αδελφή της, το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης. 

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προέκυψε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο, από κλείσιμο των αεραγωγών σε στόμα και μύτη. Το θύμα φαίνεται ότι πάλεψε για τη ζωή του, έφερε μώλωπες στα χέρια και το σώμα, ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Επίσης, από τις καταθέσεις προκύπτει ότι μετά το συμβάν στο σπίτι της 17χρονης, ο Πακιστανός πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα και έφυγε βιαστικά Έτσι, ο νούμερο ένα ύποπτος είναι ο 22χρονος σύντροφος της Νικολέτας που ζούσε στο ίδιο σπίτι και έχει κλειδιά. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022, 08:32

Το διαβάσαμε εδώ