Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022, 23:15

Μεγάλη φωτιά στην αποθήκη OZON στη Ρωσία

Μεγάλη φωτιά έπιασε σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου στην αποθήκη OZON στη Μόσχα και περισσότερα από 1000 άτομα αναγκάστηκαν να την εκκενώσουν, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. Το OZON είναι μια από τις πρώτες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου στη Ρωσία, που συχνά αναφέρεται ως «ο Αμαζόνιος της Ρωσίας» και ιδρύθηκε το 1998 ως ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS έγραψε στο Twitter:

«Κυβερνητική δημοσίευση, Ρωσία. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη Ozon στην Ίστρα κοντά στη Μόσχα, ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων».

 

Παράλληλα αρκετά βίντεο από την πυρκαγιά της αποθήκης OZON στη Μόσχα άρχισαν να κυκλοφορούν στο Twitter με έναν χρήστη να δημοσιεύει:

«Η αποθήκη OZON καίγεται στην περιοχή της Μόσχας. Βίντεο από τα κοινωνικά δίκτυα».

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε η φωτιά στην αποθήκη διανομής του ΟΖΟΝ. Αυτή τη στιγμή η έκταση της πυρκαγιάς είναι 20.000 τετραγωνικά μέτρα».

 

 

Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, η πυρκαγιά στα προάστια της Μόσχας στην αποθήκη OZON που βρίσκεται στη Νοβάγια Ρίγα προκάλεσε την εκκένωση του χώρου, σε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους, ενώ μέρος της στέγης φέρεται να καταρρέει. όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της εταιρίας OZON, όλοι οι εργαζόμενοι έχουν αποχωρήσει. Στο σημείο του συμβάντος έχουν σπεύσει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι προς το παρόν άγνωστη.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022, 23:15



Το διαβάσαμε εδώ