Τo Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 το Μοσχάτο γιόρτασε με Λαμπρότητα την γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και ο Ιερός Ναός του Μοσχάτου είχε την τιμητική του.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις του  Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Μοσχάτου συμμετείχε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ανδρέας Ευθυμίου, με τον Θεοφιλέστατο Επισκόπο Ανδρούσης κ.κ. Κωνστάντιο να προεξάρχει στις ακολουθίες. Πιο συγκεκριμένα παρέστη στον μεθεόρτιο εσπερινό που τελέστηκε την Παρασκευή 5/8, στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος το Σάββατο 6/8.

Ο κ. Ευθυμίου με αναρτήσεις του δήλωσε σχετικά: 
Παρασκευή 5/8: Παραβρέθηκα μαζί με συναδέλφους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στον Μέγα Εσπερινό που τελέστηκε, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία μεγάλου αριθμού πιστών, παραμονή της μεγάλης εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Πολιούχου της πόλης του Μοσχάτου, στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης Σωτήρος.
Μαζί μας τίμησαν την εορτή η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, κυρία Δήμητρα Νάνου και η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κυρία Σιμιτροπούλου Αναστασία.
Χρόνια πολλά στην Σωτηρία, στον Σωτήρη, στην Ευμορφία και στην Μορφούλα.

Σάββατο 6/8: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Πολιούχου της πόλης του Μοσχάτου και πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της ιερής εικόνας του Σωτήρος, παρουσία του επισκόπου Ανδρούσης, Κου Κωνστάντιου , Ιερέων από το Μοσχάτο, τον Ταύρο και άλλων ενοριών και πλήθους πιστών.
Χρόνια πολλά στην πόλη μας και στους εορτάζοντες!
Καλή Παναγιά και καλό καλοκαίρι σε όλους!

Σχετικά άρθρα
Mε Λαμπρότητα γιόρτασαν τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Μοσχάτο (εικόνες- Βίντεο)

Με λαμπρότητα ο Μέγας Εσπερινός της Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο (photos)



Το διαβάσαμε ΕΔΩ