Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άγγιξε το κινητό του για πάνω από οχτώ ημέρες, λέει. Και μόλις το πήρε ξανά στα χέρια του, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είναι μέσα σε μια μπανιέρα με παγάκια.

Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του Έλληνα τενίστα, μετά την ήττα του από τον Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι.

«Stay cool», ήταν το σχόλιο του Τσιτσιπά που συνόδευε τη φωτογραφία, που μπορεί να έχει διπλό νόημα. «Μείνε ψύχραιμος», ίσως μια αναφορά στην ήττα του, ή απλά αναφερόταν στη χαμηλή θερμοκρασία, την ώρα που ήταν σε μπανιέρα με παγάκια, μια συνήθης πρακτική των αθλητών στην αποθεραπεία έπειτα από έναν αγώνα ή μια προπόνηση.

Στον τελικό του Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε 7-6, 6-2 από τον αναγεννημένο Μπόρνα Τσόριτς, μέσα σε 1 ώρα και 57 λεπτά. Ο Κροάτης τενίστας- που απέκλεισε τον Ραφαέλ Ναδάλ μεταξύ άλλων στον δρόμο του προς τον τελικό- πέρυσι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Όταν πήγε στο Σινσινάτι ήταν στο Νο152 της παγκόσμιας κατάταξης και τώρα, έπειτα από την κατάκτηση του τίτλου, έκανε άλμα στο Νο29.

«Είναι λίγο απαίσιο. Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει σε τελικούς Masters. Εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω», δήλωσε μετά τον τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που διεκδικούσε τον τρίτο τίτλο του σε αυτό το επίπεδο. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον αντίπαλό του. «Συνέχισε να δουλεύεις τόσο σκληρά, έκανες μια φοβερή επιστροφή από τον τραυματισμό σου», του είπε μεταξύ άλλων.

Πέρα από τη selfie στην μπανιέρα, ο Έλληνας τενίστας έκανε μία ακόμη ανάρτηση στα social media, μετά τον τελικό. «Υπερήφανος για αυτή την εβδομάδα. Δεν άγγιξα το κινητό μου για πάνω από οχτώ ημέρες, ένιωσα ότι το είχα ανάγκη. Είναι απίστευτο πώς η ζωή “κόβει ταχύτητα” όταν δεν είσαι εκτεθειμένος σε διεγερτικά και συνεχείς “μηχανές ντοπαμίνης” όπως αυτή», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram.





Προηγούμενο άρθροΚόρινθος: Πνίγηκε 6χρονο κοριτσάκι στο Καλαμάκι



Το διαβάσαμε εδώ